Presentada “L’espera” de Pere Pastor el Dia Mundial del Teatre

Aquest passat cap de setmana s’ha dut a terme a Sant Cugat un acte en commemoració pel Dia Mundial del Teatre, organitzat per la Taula d’Arts Escèniques de la ciutat. L’acte s’ha dut a terme al recentment reestrenat teatre de la Unió, concretament a la Sala Clavé, que ha viscut una jornada intensa amb dues maratons de píndoles teatrals que han presentat les entitats sancugatenques.

Una de les píndoles ha sigut “L’Espera”, de Pere J. Pastor, amb la companyia Fila Zero de La Unió. Interpretada per Montserrat Maranges, Tina Labrador, Rosa Ponsi i Jaume Aler (finalment, Ferran de Juan el va substituir, per malaltia del primer), “L’espera” ens ubica en una sala d’un hospital on s’hi dona lloc la vida i a la mort; aquella interminable espera entre que rebem una trista notícia i una bona notícia.

L’acte es va dur a terme en dues sessions, una pel matí amb la participació dels grups Tallers de Teatre, Teatre a l’Ombra, Magma 2011, Mira-Sol Teatre i El Cercle; i una altra per la tarda amb els grups Espiral, D`Xoc, Pedra i Sang, Oh!Varies, Fila Zero i Tallers Aula de So. Durant el matí hi va fer acte de presència l’alcaldessa de la ciutat, Mireia Ingla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

A %d bloguers els agrada això: