Monòleg #11. Oxigen del 78

A Madrid estan desbocats. La Diaz Ayuso inaugurant les terrasses dels bars, tallant una cinta i tot com si fossin autopistes! A aquesta ja només li queda nomenar Kiko Rivera conseller de treball. I traslladar la seu de la comunitat de madrid a Pacha! Perque es una festa diaria!

El Marlaska fa fora el De los Cobos. Pero a veure, l’unic home en tot el pais que sap fer informes veraços, i el fots al carrer? Un home que ha estat sempre al peu del cano, sobretot el 23F. A qui demanaran els informes ara? Al trio de las azores? A Torrente? 

Als pocs minuts, el segon cap de la guardia civil dimiteix i molts ja diuen que això te pinta de cop d’estat. Pero com? Que tambe amaguen urnes els madrilenys? Com que a nosaltres per posarles ens van dir que feiem un cop d’estat… 

Els de Vox, a la seva puta bola. surten al carrer amb les banderetes. Com que saben que el virus es pot transmetre per l’aire, mouen la enseña patria per fer-lo fora. Pobrets, estan mes perduts que un cayetano del barri de salamanca de madrid en un todo a cien. 

Sa solució es comprar una partida de mascaretes brain friendly, que no apretin tant i arribi oxigen al cap. Esta clar, pero, que a alguns no els hi arriba oxigen des del 78. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

A %d bloguers els agrada això: