Monòleg 51: Lema per la Diada Nacional de Catalunya (humor amb en Pere Jota)

Uep, com va?

He de reconèixer que estic més perdut que un votant independentista. Jo ja no sé fins on puc anar en cotxe, amb qui puc viatjar, quanta gent pot entrar a casa i, sobretot, quan tornarà a estar operatiu al 100% tinder. Que ara la gent no vol quedar. Sa gent prefereix la calidesa de casa seva, poses TV3 i tens es sol tot lo dia dins ca teva, saps que te vull dir.

És que això de els bombolles no hi ha cristo que ho entengui. Que si bombolla convivent, que si bombolla escolar, que si bombolla laboral, que si bombolla del bar… Amb tanta tonteria, a mi se m’inflen ses bombolles, batuadell. I el tema més important de les bombolles segueix sense resoldre: I les bombolles Freixenet, què? Se poden mesclar?  Amb qui? Amb quants? On?

És com el viatjar. No puc agafar un avió a per anar a veure sa tia Florita a Mallorca, però en canvi puc anar a Alemanya a fer turisme. I des d’allà, puc agafar es Franckfurt i dur-lo a passejar a Magalluf sense problema, saps que te vull dir?

Ens tenen despistats, però el que és més greu, és que ens volen despistats. És per això que he ideat una ambiciosa campanya de marketing en la que el 100% de catalans s’hi sentin identificats, des de l’anc, omnium, societat civil catalana i l’associació pro afectats per rampa de braç…

Diguem basta! Diguem Basta!

Si vols independència, i no la tens.
Si estàs fart dels independentistes.
Si penses que es final feliç és que se quedin a dormir i a més te demanin que els hi preparis es cafè amb llet.
SI creus que cremar contenidors aniria de conya per les gelades que hi ha als camps dels pagesos catalans…

Per tot això… Caguenjudes! Per lo bo, i per lo dolent.  Caguenjudes! S’única expressió que uneix a tots els catalans i catalanes.

Compra ara sa samarreta de sa propera diada de Catalunya, Caguenjudes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

A %d bloguers els agrada això: