Monòleg 50: Màrketing (humor amb en Pere Jota)

Uep, com va?

Aquests dies he estat un poc desaparegut amb els monòlegs. Alguns ja en sabeu la causa. Però en realitat el que volia era saber què sent un de Ciutadans quan passa una temporada a l’oblit.

Els de Ciutadans, ara, Són com aquella família nombrosa que estan convidats a un casament, estan tots il·lusionats en anar-hi, s’han comprat vestits ben guapos i cars, han comprat ja el regal, ja han fletat un bus… i de cop els hi diuen que no poden anar tots, que són massa. Es disgust que tenen és enorme. Ja vos ho podeu imaginar. Tant, que se van descartant ells mateixos. AL final no hi anirà ningú al casament, ja veureu.

Bromes a part, fer-ho malament, no és fàcil. S’han de tenir habilitats. En realitat, el gurú o CEO de Ciutadans estic segur que ha estat en Bartomeu. No hi ha cap dubte. Això sí, a Ciutadans no és necessari que ningú els hi ensenyi Laporta… (riure)

Mai m’hagués pensat que el monòleg cinquanta fos dedicat a Ciutadans. Ara, que també és cert que fa un any jo vaig començar a fer monòlegs com ells varen començar en política,  amb una ma davant i l’altra darrera… Un any després, jo no sé si ser fer monòlegs, ara el que és segur, és que ells no saben fer política.

Jo crec que a Ciutadans els ha faltat una mica de visió. No sé, saber vendre bé un producte. Com aquest. Si voleu una camiseta semblant a aquesta, entrau a perejota.cat/botiga i feis la vostra comanda. Si deis que heu vist l’anunci, rebreu un descompte de 3 euros. Aquestes samarretes ho petaran aquest estiu. No vos passi com els de Ciutadans, que se queden sense cadires al parlament i al congrés. Fes la teva comanda i assegura’t la teva. T’ho diu un amic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: