Monòleg 49. Melindros

Hi ha equacions de primer grau, de segon grau, i després hi ha equacions per saber el resultat dels partits que formaran govern a la Generalitat, que no és fàcil, eh! Perquè com està la cosa, caguenjudes, com està.

Però jo tinc una teoria, i la vos explicaré. Com a tota relació, hi ha un abans i un després del dia que suques el melindro. No me direu que no…

Quan no has sucat el melindro ets capaç de vendre’t a la teva parella com un expert en cuina oriental, i ella està entusiasmada perquè li encanta es menjar oriental i orgasme pensant en que li faràs sushi, un wok de verdures, arròs tres delícies o un rollet de primavera. Però l’unic rollet que veurà ella serà el que tu li expliquis per sucar el melindro. I quan l’hagis sucat, es menjar oriental vendrà en Glovo. I s’ha acabat s’història.

Per què dic això? Perquè és bàsic per entendre què passa per formar govern a la Generalitat.

Per un costat tenim els socialistes. Que volen sucar el melindro sí o sí amb Esquerra però com que Esquerra té tants pretendents, se fa s’interessant…

Al final Esquerra acabarà dient: “el que tingui el melindro més gros!!!”

I els socialistes, que ja saps com són, van amb el melindro fora por ahi. “Eh, mira quina cosa més guapa que tenc”.

I Junts, que ho veu, avisa: “això no és un melindro, és un xurro”. I Esquerra: “Ah sí, no m’hi havia fixat”.

Per altra banda tenim la CUP que diu que també vol sucar, i vol sucar fins ben a l’interior. I Esquerra “ai, per aquí no, que fas mal”…

També tenim els Comuns, clars guanyadors d’aquestes eleccions. I què passa? Que volen sucar el melindro amb tothom.  “Holiiii, estam aquí, som super guais i podem fer un govern xaxi pirulí”.

A vegades no sé si qui se presentava era na Jessi Albiach o na Leticia Sabater, com que s’ha fet tantes operacions de cara, ves que no mos hagin enganat.

També tenim a Ciutadans que han decidit no sucar res. Ells s’han pres en serio això de la distància social, se veu. Han pres tanta distància que l’Anna Grau ha dit que faria els tuits amb màquina d’escriure.

Als del PP i VOX ningú els vol, deu ser que el seu melindro està estantís. Podrit.

Sigui com sigui, futur govern de la Generalitat, procurau que el melindro resultant agradi a un tant per cent ben ampli de la població. Per exemple a un 52%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: