Monòleg 47. Plats bruts (humor amb en Pere Jota)

Uep, bon dia, com va?

Avui diumenge, dia d’anar a votar. No vos quedeu a casa, per favor vos ho deman. I no cerqueu excuses.

Que plou? Agafau un paraigües o es xubasquero de Port Aventura que només heu utilitzat una vegada.

Que hi ha cua? Aprofitau per fer relacions socials i xerrau amb el que teniu dos metres endavant, dos metres a darrera… Quan arribeu a la taula xerrau amb el president… “Uep, què fas aquí, t’ha tocat? Què va bé tot?”.  Sempre amb un somriure, no sigui que se pensi que vos enfoteu d’ell.

Que vos fa pal? Pensau amb els pals que van repartir el primer d’octubre. Caguenjudes!

Sobretot, anau a votar PER FAVOR VOS HO DEMAN, però anau-hi ben reflexionats. Jo ja n’he fet dues avui dematí.

He reflexionat tant aquests dies, assegut en es trono de casa, que m’he posat a estudiar la relació que hi ha entre les sèries americanes i el lloc on van ser rodades. Per què? No ho sé. Però ho he fet i ho vull compartir.

Me crida l’atenció que a Winsconsin i a Massassuchets sempre passen coses. I dolentes, per cert. Tot lo dolent passa allà. És com un míting de Vox, sempre hi ha casos paranormals.

A Nevada hi feien una sèrie que vos resultarà coneguda: Bonanza. Bonanza és el que tenia Ciutadans a ses darreres eleccions catalanes, i Nevada, el nom de l’estat, és… bé, ja m’enteneu.

A Texas, precisament, no hi passa mai res, és un desert. Com el Parlament de Catalunya els darrers tres anys, si fa no fa.

A Califòrnia hi ha els pijos. És el Sant Cugat d’Amèrica. Tothom volia anar, concretament, a Beverly Hills 90210, per sortir a una sèrie de “pijus” adolescents. Fins i tot els comuns hi volien anar, però s’han conformat en ser protagonistes del remake Barceloni is Guai 90210.

A Minnesota hi van ambientar Fargo, que si no ho sabeu, és una sèrie en que un personatge s’acaba embolicant de la manera més absurda i tonta possible. Ben bé el seu protagonista podria ser en Salvador Illa, però com que no es vol fer la PCR, no el volen.

A Kentucky no sé si hi ha fet qualque sèrie, però en Nasi Garriga, després de s’entrevista a TV3, va manifestar que ell no tornarà a cantar aquí.

Colorado és cuna de diverses sèries, però també el color que se li queda als del del PP al saber que el proper vehicle per anar al Parlament passarà de ser un cotxe a un sidecar.

Bé, fetes aquestes reflexions, me’n vaig a votar. Jo ho tenc clar. Paraigües, vida social i Plats Bruts! Au!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: