Monòleg 45. Tinder Sorpresa

Uep, bon dia com va?

Ja teniu tot l’arsenal de les votacions a punt? Això s’assemblarà més a una prova de Qué Apostamos, que li podríem dir Qué Votamos. Jo ja estic preparat. Guants, doble mascareta (d’alguna cosa havia de servir aquesta merda que vaig comprar a decathlon i que no he utilitzat en ma vida més que per tallar ceba), un bon abric impermeable, es DNI i sa papereta.

Que no sé perquè no han posat els col·legis electorals a llocs més segurs, caguenjudes. I mira que n’hi ha. Jo me quedaria en dos. Ses escoles no, que estan saturades. A més, cobriríem gran part del territori: dins els trens (que a més com que Renfe sempre va tard, ens asseguraríem que podríem votar durant una setmana sencera, evitant excessos de gent) i els mítings, que ara s’han demostrat que són espai AntiCovid friendly.

Ara el que a mi me preocupa és com procedirem a votar. Si hem d’anar protegits, amb mascareta i demés… com reconeixeran sa foto del DNI amb el rostre de la persona que vota? No hi havíeu pensat, eh? Idò que sapigueu que jo ja he demanat es DNI a mu mare i pens votar dues vegades. Tongo? Sí! Però si els tribunals espanyols fan trampes, jo també.

Tot hagués estat més fàcil votar de manera telemàtica, caguenjudes, per exemple a través de Tinder. És fàcil: que cada partit es faci un perfil i el votant només ha de lliscar per emetre el seu vot: segur, ràpid, transparent i fiable. Bé, a veure, fiable si els partits posen fotos actuals, que a vegades en comptes de fer crush fas pfffff. No sigui que passi com els de Ciudadanos que posen fotos comprades, batuadell. Mira que ho són carabassots. En realitat seria fàcil distingir els partits per la foto: a Junts hi apareixeria na Laura Borràs amb el flequillo d’en Puigdemont; a Esquerra hi apareixeria n’Aragonès amb 30 monedes i sa impressora 3D d’en Rufian per seguir imprimint monedes; Podemos optaria per posar foto o no posar foto, encara no ho saben però sortiria la frase “aquests són els meus principis, si no le gustan tengo otros”; el PSC optaria per la foto del millor trident del Barça de la història: en Neymar, en Messi i en Luis Suarez, que és la seva aspiració; el PP està buscant un perfil més extrem que el de n’Abascal, li han demanat a en Marchena però ho ha refusat; i VOX com no podia ser d’altra manera, posarà sa foto de la sagrada família… espanyola: l’Opus, en Franco, el Rei i sa mare que els va parir a tots.

Però bé, crec que no quedarà més remei que anar a votar presencialment. Enguany tot és complicat… fins i tot posar la papereta dins la urna… caguenjudes… Joder… que vull butà! Vull butà!!! Bé, pugen quatre. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: