Monòleg 42. De fòssils i altres herbes

Avui he vist un titular al diari mallorquí ULTIMA HORA, un diari amb un nom que entraria en contradicció amb Mallorca mateixa, ja que és l’illa de sa calma. A veure, a mi no em vengueu amb estressos i no em doneu notícies d’ultima hora. A mi doneu-me notícies de fa dues setmanes, per favor.

Bé, el titular diu, textualment: “Los ilegales que llegan a la isla difunden vídeos para atraer a más gente”.

(Riure). Què? També us ha vingut la mateixa imatge que a mi? El Rei Emèrit dins el Bribón navegant per Porto Portals.

Però després he pensat, calla que ara no és rei, a més, ara viu al desert aquest homo i el bribón ja se l’ha venut. El va vendre per una Corona… no, per una Corina…

Clar, jo després pensant, pensant, he arribat a la conclusió que el titular anava en un altre sentit.

I m’ha vengut la imatge de la família real actual discutint a les portes de la Seu, que si no ho sabeu és la catedral de Mallorca, amb una iaia estirant una nena per un costat i la nora per l’altra, i sa nina en mig que no sabies si feia una interpretació de La Passió o és que estava posseïda. Segurament era la segona opció ja que sortien de la consulta de s’exorcista. Fins aquí, informació de servei.

Bé, i mentre, el fill somrient a sa premsa. “Tot va bé i el meu sou també”.

Imatge gràfica del que és un país com Espanya.

Tenc moltes ganes d’escoltar el discurs del Rei enguany, crec que un poc d’humor, en un Nadal tant diferent, ens anirà molt bé. A més, que s’han gastat una pasta amb fer promoció durant tot l’any.

Se volien assegurar que hi hagués una molt bona audiència. Perquè si a la família real i al seu redol, no hagués passat res, qui hagués volgut escoltar el discurs del Rei? Es militars? El bisbat? Aquests ja ho fan, ho tenen per obligació contractual.

I és que això de la monarquia cada vegada és més com aquells esquits que queden dins el microones, que se fossilitzen i després, francament, no hi ha qui els tregui, ni amb dissolvent industrial. Sempre resultarà més rentable i econòmic canviar el microones, que deixar que segueixi esquitxant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

A %d bloguers els agrada això: