Monòleg 41: orgia nacional

Uep, com va?
Aquí estic, traient brillo a la propera medalla que el govern del “Preparao” té llesta pel militar patriòtic que ha cridat a fer a afusellar, atenció, a 26 milions d’espanyols. Que ara ja no els hi basta en afusellar catalans, no. Ara volen carregar-se mitja Espanya. Tot el que se’ls hi posi a tir. Que no fos que això de la mili voluntària els tingui encara enfadats…

Que dic jo, tanta gent els hi sobra? De què tenen por? Que Espanya s’enfonsi dins l’oceà? O és que per una orgia som massa? Clar, l’organització d’una mega orgia ha de ser terrible, per entrar al grup de whatsapp si no és amb vaselina… Ara que si qui l’organitza és el mateix “lumbreras” que organitza cada any el 12 d’octubre… és normal que després els matxos alfas s’empotrin entre ells mateixos. Just d’imaginar-me n’Abascal dient “que te meto un puro” a n’Ortega Smith, i que aquest li contesti “no que el lubricante lo he usado para entrar en el grupo de wahtsapp y para mi pelo”.

El que jo me deman és: com trobaran 26 milions de bales (tenint en compte que no fallen cap tir, i vist com construeixen submarins, és més que previsible que fallin), si no van trobar les urnes… eh?

Per treure ferro a l’assumpte, el Govern de Pedro Sánchez va aprovar els pressupostos un dia després, per despistar al poble. Però el problema és que el Govern espanyol, a Espanya, és com el govern a l’Exili per Catalunya. Hi és, però no pinta res. El que mana de veritat a Espanya és el govern militar que presideix en Felip des Vi. Per això, el cap d’estat, ràpidament ha sortit a fer ses següents declaracions:

Va, punxa es vídeo. Posa-les. Va, vinga.. Com? No hi ha declaracions? Haurà fet un comunicat… Ah no, tampoc?

Calla, que no hagi anat a dur la carta al Rei d’Orient i per això no ha tengut temps. O a lo millor ha anat a la farmàcia a comprar lubricant per entrar al grup de whatsapp.

Bé, idò, sabeu què? (MENJAR PA AMB SOBRASSADA I VI). Si he de morir afusellat, que sigui amb sa panxa ben plena, a veure si la meva merda els esquitxa, i al menys, els empastifo  aquest uniforme militar ranci, prehistòric i amb olor a naftalina. Al menys després, faran honor al que són.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

A %d bloguers els agrada això: