Monòleg 38. El “Che” Guevara

Uep, com va?

Ja veis, després d’aquesta intensa setmana, toca cercar moments de relax, i aquí me teniu, podant una mica aquest petit bonsai. Ja ho deia el Sr. Miyagui. Bé, no sé que deia. De fet, els bonsais són com un país. Tu vas treient allò que no t’agrada, allò que creix malament, o que va cap allà on no toca… per donar-li la forma que tu vols.

És exactament el mateix que ha fet Espanya amb sa democràcia. Com que no li agradava per allà on anava, han anat retallant, retallant, retallant… i els hi ha quedat un país de secà. Eh! Putes, ara m’he passat… Caguenjudes!

Bé, la notícia de la setmana ha estat veure que sa revolució del 36 segueix més forta que mai. I me refereixo al Che Guevara de sa judicatura espanyola, el Jutge Guevara. Bé, qui diu judicatura diu dictadura. És gual. Que més que jutge, com crida bé podria ser el Fari. Cantar, no sé si en sap, però cridar, caguenjudes… tothom va més dret que un ciri, putes. No li fessis la contrària, eh! Resulta que l’altre dia el vaig telefonar perquè tinc l’elevador dels nebots al cotxe, que ja no utilitzen, i li volia oferir. I putes, just li vaig dir “Buenos días Señor Juez”… i me diu “Ironías las justas, eh!”. I dic, “Pero señor juez yo solo le quiero ofrecer…”. “Mis Santos cojones”, me va dir. I jo: “Però…”. I me diu: “Protesto”. I dic, “però si usted es el juez”. “Pero protesto”. Res, que està enfadat, viu enfadat. Jo no sé si és que el tenen agafat pels collons davall la taula o que… De fet, s’ha iniciat un estudi genealògic per veure a quina branca hi té l’Arrimadas. Són clavats, tu.

El cas és que no el treus d’aquí. De fet, amb la seva conducta queda palès que una bona part dels espanyols, al menys bona part dels jutges, són bilingües: tant de xerren en castellà com te lladren. 

Xerrant de lladrar, que diu en Rufian que al primer d’octubre, en comptes de posar urnes de plàstic per votar, haurien d’haver posat bolsos de Gucci. (CARES) Jo ja me perd. Jo ja no sé quins són els bons o quins són els dolents. O és que tots són dolents, caguenjudes.

Bé, jo també faré una passa endavant. Sí, i la faré ara, en directe, perquè en sigueu testimonis. Concretament faré una passa per agafar es gintònic, perquè farà falta molta ginebra per aguantar lo que ens ve a damunt. Au!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: