Monòleg 37. Catalonia for Biden

Bé, pareix que per fi tenim president. Sí, me refereixo al president americà, en Joe Biden. Ja que aquí a Catalunya ni tenim president a sa Generalitat ni a Can Barça (a sa comunitat de veïns tampoc… caguenjudes) al menys que tenguem un president, tu.

Bé, jo crec que en Joe és el més indicat per ser el nostre president a dia d’avui. Joe! A més, sona a català. Jou aquí! Jo crec que pot ser un bon president per Catalunya.

Catalonia Forbiden. For biden bars, teatres, cultura… Menos misses, forbiden tot. Caguenjudes!

S’edat no serà un problema, total, d’aquí res l’estat el mos farà canviar per un altre. Així que, uns mesos aguanta segur. Tot i que amb 77 anys que té la criatura, canviarem la casa oficial del president de la generalitat, la casa dels canonges, per un lloc més segur i fiable contra la Covid, com s’ha demostrat abastament les darreres dates: la Sagrada Família.

Biden, miracles a la Sagrada Família i al Parlament

I és que la notícia de que per fi hi ha president a Amèrica ha arribat en el mateix moment que a la Sagrada Família beatificaven un tal Joan Roig (verídic, eh?), que l’unic Joan Roig que conec és el del Mercadona. Que dic jo… aquesta beatificació deu tenir a veure en les confessions obligades que es fan les caixeres entre elles mateixes quan tu passes sa compra.

“Pepi, a que no sabes que me pasó ayer?”.

(fent “un moento”)“Dime, Conchi”.

“El perro de mi marido se fue de casa”.

“Pero si tu no tienes perro”.

Bé, seguim amb els miracles. El passat dia 5 de novembre es van complir 20 anys des de que en Miquel Iceta està al Parlament de Catalunya. Amb l’edat que té, que són 60, i seguint el model americà, només li queden 15 anys de diputat abans no sigui president de Catalunya.

Així que… senyors del Procés… miram d’accelerar la cosa una mica, eh? No sigui que ens trobem una sorpresa d’aquí uns anyets…

Joe ja he avisat.

Au!

Més monòlegs aquí.

També disponibles tots els monòlegs al canal de Youtube.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: