Monòleg 33. Vox Populi

De petit pensava que els homes del temps eren com el sexe: que per molt que t’expliquin com anirà la cosa, sempre quedes insatisfet. Vaja, que no sempre neva quan ha de nevar. A vegades fins i tot, pareix que ve un gran anticicló acompanyat d’altíssimes temperatures, i acabes amb més fred que en Walt Disney.

També passa amb els personatges que surten per la tele. Sempre ens han fet creure que en Sánchez Dragó és un assagista i crític literari, quan en realitat és una petroquímica amb cames. Això és VOX populi. Ho diu ell…

Fins i tot passa amb els personatges de ficció. Tota sa vida pensant que en Torrente era lo pitjor de la pitjor i arriba l’1 d’octubre i no els hi arriba ni a la sola de les sabates, eh!

I és que no mos hem de creure tot el que ens expliquen per la televisió. Durant molts anys també mos han fet creure, ja no sols per la tele, sinó també des de casa, supòs que fruit de l’adoctrinament, que els reis venen d’Orient, quan en realitat venen de la Zarzuela, això ho sap tothom, putes, és VOX populi…  i també mos han fet creure que reparteixen joguines quan tothom sap que el que reparteixen és oli i llet, això sí, molt de tant en tant, no fos cas que no se poguessin pagar ses amants. 

També mos han fet creure que en Pedro Sánchez va recomanar a n’en Felip que no viatgés a Barcelona, per mor de la covid, quan tothom sap que el motiu era per culpa de na Leticia. Se veu que tenia hora a quiròfan per fer-se un lifting a una parpelles. Vull dir, això també és VOX POPULI.

A tots vos han fet creure que en Lesmes, que és una mescla entre l’Albert Batlle i n’Espinosa de los Monteros, va permetre que se digués “Viva el Rey”. Idò no. El que van dir va ser: IVA AL REY. IVA, IVA, deien, que se veu que estaven cabrejadíssim. Putes, que els reis no paguen impostos, al menos com noltros. Que també s’entén, si els paguessin, com comprarien totes les joguines de la nit de reis? Res, que això també és Vox populi, que ho sap tothom, vaja.

Jo supòs que el Tribunal Superior de Madrid, o es propi Tribunal Suprem, tocarà es crostó a n’en Lesmes. Si el poder judicial, que en teoria és neutre i no hauria de prendre part per cap partit, enalteix a un dels líders de Vox… vaja. Jo ho tendria clar. Ara que, tal volta, si no treuen pancarta amb IVA al Rei, no els hi passarà res, no?

Com? Ah, En Juan Carlos? Putes…

Ah, el rei emèrit! Ah… ara que ho dius…

Ara que tota aquesta teoria dels reis i que venguin d’Orient i tal.. caguenjudes, tal volta sigui cert que venen d’allà. Sino, perquè hi ha tornat en Juan Carlos?

Que no fos que deixés sa barbacoa encesa.

O està fent donacions.

O ha anat a Aliexpress a comprar els regals de reis.

Caguenjudes… Ara m’ho ha desmuntat tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: