Cancún, amb Fila Zero a Sant Cugat

Fila Zero prepara l’estrena de Cancún (de Jordi Galceran), sota la direcció de Pere J. Pastor, pels propers 13 i 14 de novembre, al teatre de Mirasol de Sant Cugat.

“Cancún” explica el viatge de dos matrimonis amics des de fa més de vint anys, que tornen a passar unes noves vacances junts. Una nit, després d’un sopar regat amb altes dosis d’alcohol, la Remei farà una confessióque no deixarà a ningú indiferent.

A partir d’aquesta confessió, la realitat i la fantasia s’abraçaran fins el final de l’obra, fent que tot el que coneixíem fins aquell moment es converteixi en una realitat alternativa.

Anna Cadafalch, Ferran de Juan, Mercè Florentí i Joan Llenas són les actrius i actors de Fila Zero que donen vida a la Remei, en Pau, la Laura i en Vicenç.

A la direcció un novell Pere J. Pastor, que s’estrena com a director després de cinc anys fent d’actor en obres com La Passió de Llinars (en el paper de Jesús, amb Till Tall Teatre), Conxorxa (Magma 2011), Toc Toc (Mira-Sol Teatre) o La Vida en un Tren (Taula d’Arts Escèniques de Sant Cugat), entre moltes altres.

Jordi Solà és l’impecable ajudant de direcció, i l’elenc de persones que ajudaran a fer possible aquesta obra està compost per Pilar Andrés i Tina Labrador (regidoria, utillatge), Pepa Mogeda (vestuari), Montserrat Maranges (perruqueria), Eulàlia Castañé (maquillatge) i Santi Salido, qui ha preparat una escenografia espectacular.

Amb les noves regulacions pel COVID 19, l’aforament s’ha ampliat al 100%, així que si no havíeu pogut aconseguir entrades, ja les podeu demanar amb antelació a través d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: