Èxit en la doble representació de “Cancún”

Aquest passat cap de setmana més de dues-centes persones han “viatjat” al Carib amb la companyia Fila Zero, qui ha representat l’obra de Jordi Galcerán, “Cancún”, al casal de Mira-Sol.

L’obra “Cancún” conjuga a la perfecció comèdia i dramatisme. En aquest sentit, l’autor, aconsegueix fer del drama una comèdia perquè, si ho pensem bé, Cancún és un drama que molts de nosaltres hem viscut en més d’una ocasió.

Què hagués passat si en comptes de prendre aquella decisió, n’hagués pres una altra? O com m’afecta a mi la decisió que pren una persona propera, i quines en serien les conseqüències si aquesta decisió hagués estat diferent? Tot això és el que planteja “Cancún”.

Dos matrimonis, després de 18 viatges plegats, arriben al Carib. En una nit de festa, la Remei confessa que fa 25 anys va prendre una decisió que podria haver canviat el futur de les dues parelles. Aquesta confessió durà als personatges a viure situacions inesperades, amb moltes dosis d’humor, però amb un fil argumental que fa equilibris amb el dramatisme.

L’obra va ser interpretada per Anna Cadafalch (Remei), Ferran de Juan (Vicenç), Mercè Florentí (Laura) i Joan Llenas (Pau), sota la direcció de Pere J. Pastor. També han ajudat a dur a terme aquesta genial obra en Jordi Solà (ajudant de direcció), Santi Salido (escenografia), Pepa Mogeda (vestuari), Montserrat Maranges (perruqueria), Eulàlia Castañé (maquillatge), Tina Labrador, Rosa Pons i Pilar Andrés (regidoria i utillatge).

La companyia Fila Zero resta a l’espera, ara, de poder dur “Cancún” a altres poblacions catalanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: