Cartell de "El Dinar"
Cartell de “El Dinar”, de Pere J. Pastor

L’obra “El Dinar“, que el grup de teatre Fila Zero de La Unió Santcugatenca estrenarà els propers 17 i 18 d’abril de l’any vinent, ha tornat a aturar els assajos degut a l’alt índex de risc de contagi que hi ha actualment a Catalunya i concretament al Vallès Occidental.

L’aturada és momentània, segons explicava el seu director, Pere Pastor: “no té sentit posar en risc a la nostra gent quan encara queden tants mesos per estrenar l’obra, així que quan el risc de contagi torni a baixar a uns nivells de com ara fa dues setmanes, hi tornarem”.

“No té sentit posar en risc a la nostra gent, queden molts mesos que a l’estrena”

Pere J. Pastor, director i autor de l’obra

Des de que van tornar els assajos de “El Dinar“, fa més d’una setmana, aquests compten amb totes les mesures de seguretat possibles: grups reduïts, neteja i mascareta, entre d’altres.

És el segon cop que l’obra ha de veure aturats els seus assajos. Abans va ser el març obligats per l’estat d’alarma i el cessament de les activitats socials i culturals. En aquest cas, la decisió és del propi director però amb vistes a tornar-hi de seguida que sigui possible.

Podeu trobar més informació a la web de l’obra: eldinar.perepastor.com