L’obra “El Dinar” s’atura de nou

Cartell de "El Dinar"
Cartell de “El Dinar”, de Pere J. Pastor

L’obra “El Dinar“, que el grup de teatre Fila Zero de La Unió Santcugatenca estrenarà els propers 17 i 18 d’abril de l’any vinent, ha tornat a aturar els assajos degut a l’alt índex de risc de contagi que hi ha actualment a Catalunya i concretament al Vallès Occidental.

L’aturada és momentània, segons explicava el seu director, Pere Pastor: “no té sentit posar en risc a la nostra gent quan encara queden tants mesos per estrenar l’obra, així que quan el risc de contagi torni a baixar a uns nivells de com ara fa dues setmanes, hi tornarem”.

“No té sentit posar en risc a la nostra gent, queden molts mesos que a l’estrena”

Pere J. Pastor, director i autor de l’obra

Des de que van tornar els assajos de “El Dinar“, fa més d’una setmana, aquests compten amb totes les mesures de seguretat possibles: grups reduïts, neteja i mascareta, entre d’altres.

És el segon cop que l’obra ha de veure aturats els seus assajos. Abans va ser el març obligats per l’estat d’alarma i el cessament de les activitats socials i culturals. En aquest cas, la decisió és del propi director però amb vistes a tornar-hi de seguida que sigui possible.

Podeu trobar més informació a la web de l’obra: eldinar.perepastor.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *