Cotarelo, Soler i Pascal

Ja sabeu que ara a Twitter s’ha d’anar molt en compte. Segons què dius, pots ofendre a uns o a uns altres. Menys si ets espanyol que mai no ofens a ningú perquè Espanya està per sobre de tot. De fet, Espanya ja existia en l’època dels dinosaures. Tal volta per això pareixen a vegades tan prehistòrics?

Però aquí a Catalunya cada cop estam més dividits. Ja ho deia aquell home que viu darrera un bigoti fictici, “antes se dividirà Catalunya que España”. Joder, com a polític no ho sé, però com a pitoniso… té un punt.

Ara mateix hi ha una batalla campal a Twitter entre seguidors d’Esquerra i seguidors de Convergència… no, que ara és PDCAT… no… Junts per Cat… bé… entre seguidors d’Esquerra i seguidors de Puigdemont. Que si tu deies això i ara fas allò. Que si en Pujol. Que si aquí, que si allà. Això és es colmo! Estic fart! Fart de tanta tonteria i tants retrets. A no ser que sigui alguna campanya de Tsunami Democràtic per despistar l’enemic. Llavors, tot tendria sentit. El problema és que tal volta nosaltres acabarem més despistats que un de Vox demanant llibertat.

Cotarelo i Soler són els únics que poden garantir una taula de diàleg amb èxit

I estant dividits, com putes hem d’anar a una taula de diàleg amb el Gobierno? Bé, si ho hem de fer dividits, que crec que serà el cas, proposo que la taula de Catalunya estigui encapçalada per Ramon Cotarelo i Toni Soler. Ara mateix són les dues veus més crítiques i capacitades de cada bàndol per xerrar de les necessitats de Catalunya. A més, que si hi anem amb en Toni Soler, quan un del Gobierno digui alguna cosa que no li agradi, el blocarà. El problema és que correm el risc de quedar-nos sols a la taula. Vaja, com la Leticia Sabater als seus concerts.

I si no, sempre ens quedarà la Marta Pascal i el seu nom partit. El partit nacionalista de Catalunya, que si el deim una mica ràpid sona així com PENE-C. En què estaria pensant la Marta quan va posar aquest nom? Jo proposaria, en tot cas, que li diguéssim PENECAT, i aprofitar per crear una denominació d’origen de les titoles de Catalunya. La seu social estarà a Espolla.

Que ja sabeu que tot el que puja, baixa, com Ciutadans. I aquest nom, em fa l’efecte que no és del tot encertat, a no ser que sigui per fer política ràpida. Ja sabeu, entro, trinco, col·loco uns amics, me’n vaig i porta giratòria.

En qualsevol cas, al pas que anem això té pinta d’acabar d’aquí a cent anys. És per aquest motiu, que tenc el nom ideal de la persona que faci de relator de les converses entre Gobierno i Catalunya. En Jordi Hurtado.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

A %d bloguers els agrada això: