Monòleg #10. Ada té molt poder

Barcelona té molt poder. A hores d’ara segur que ja has vist la foto de l’Ada Colau al seu llit. Sola. No és que no pugui fer-se una foto, pobre dona. 

Pero hi ha altres maneres de mostrar felicitat pel darrer treball publicitari que has encarregat, i que a més, has pagat. Per exemple, donant-li un carrec de confiança a qui l’hagi fet. Ah, calla, que això ja ho va fer. 

I és que tenir bona imatge no es facil. Que ho diguin als madrilenys amb la Diaz Ayuso. Cada vegada que obre la boca al carrer Genova hi ha un terratremol. Es mes perillosa que l’Almeida en una classe de primària. 

El lema ‘Barcelona te molt poder’ podria ser defensable. Diguem que qui mes qui menys ho ha cantat. Ara el que canta és la composició gràfica de l’anunci. Que ho va fer, amb el Paint de windows? 

A veure, si es te el morro de demanar als Pets que toquin gratis, segur que no es podria haver fet una convocatoria oberta i gratuita? Que el dibuix aquest, si se’l pot anomenar anunci, ha costat 17.000 euros. 

Això sí, tothom en parla. 

Entre això i els concerts a les terrasses que finalment no van fer ens està quedant un ajuntament que en comptes de fer neta la seva imatge fa net el compte corrent de la ciutat i dels barcelonins. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

A %d bloguers els agrada això: