A punt pel 43è Concurs de Teatre Amateur de Piera

Aquest cap de setmana, la companyia Magma 2011 presentarà al 43è Concurs de Teatre Amateur de Piera l’obra “Conxorxa“. Serà al Teatre Foment de Piera a partir de les 21:30 hores. Les entrades es poden comprar directament al mateix teatre a un preu de sis euros.

Trailer de l’obra “Conxorxa·

En aquesta edició hi prenen part 13 companyies d’arreu del territori català, donant-se l’inici el passat 28 de setembre amb l’obra “Roja Selene” de la companyia Grup de Teatre Fatalitats, de Viladecavalls. El dissabte 5 d’octubre es presentà l’obra “Animals de companyia” a càrrec de Càpsula de Teatre (Olot). També hi prenen part les companyies Punt i Seguit Teatre (Terrassa) amb l’obra “La veritat”, Par 64 (Sant Andreu de la Barca) presentant “Traster”, Agrupació Teatral del Casal de Calaf (Calaf) amb “El crèdit”, Grup de Teatre Germandat (Polinyà) amb “Dos amos alhora”, Grup de Teatre Filagarsa (Molins de Rei) amb “El gran somni” i Farga’m Teatre (Terrassa) que presentarà el 23 de novembre, darrer dia de les representacions, l’obra “Arsènic amb puntes de coixí”.

Un jurat qualificador format per diferents personalitats del món cultural de Piera seran els encarregats d’atorgar els premis al primer, segon i tercer classificat. També hi haurà premis per a la millor direcció, millor actor, millor actriu, millor actor de repartiment, millor actriu de repartiment, millor presentació escènica i un premi per votació popular.

Els premis es donaran a conèixer el dissabte 14 de desembre a les 21:30 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: